به گزارش ایرنا، از مجموع بدهی این بانوی مددجو تا لحظه انتشار گزارش، ۳۱ میلیون تومان توسط خیران و نیکوکاران با همکاری ستاد دیه گردآوری شده است و این بانو برای رهایی از بند به ۹ میلیون تومان نیاز دارد.
میگویند وقتی سال ۸۳ همسرش در تصادف فوت کرد، او ماند و ۹ سرعائله (۶ دختر و ۳ پسر) که باید زندگی را اداره می کرد و ۳۶ سال داشت که به تنهایی سرپرستی و تامین زندگی خانواده پرجمعیت خود را به عهده گرفت. روزگار را به سختی گذراند و از راه پخت نان محلی و دوخت بالش و تشک، درست کردن سیسمونی و جهیزیه، خرج و مخارج خانوادهاش را تامین کرد.
بعد از چند سال با تلاش و پشتکار شبانه روزی و دریافت تسهیلات خوداشتغالی توانست کارگاه تهیه نان محلی و صنایع دستی دایر کند؛ کارش رونق یافت تا جایی که ۲۰ نفر از اهالی منطقه هم در کارگاه او مشغول به کار شدند و چند سال متوالی به عنوان کارآفرین نمونه در سطح استان، حتی کشور مطرح و مورد تجلیل قرار گرفت.
این بانوی نمونه از سال ۹۴ به علت گرانی و تورم، نوسانات بازار و مشکلات خانوادگی از یک بانک و چند نفر تسهیلات و پول قرض کرد اما به دلیل پرداخت نکردن، مورد تعقیب قرار گرفت و اکنون به علت سه فقره بدهی مالی به مبلغ حدود ۴۰ میلیون تومان از تاریخ هفتم مهرماه ۹۷ در حال تحمل حبس است.
ستاد دیه نیز برای اطمینان از نیازمندی و استحقاق حمایت بودن او با اعزام افراد مورد وثوق، تحقیقات میدانی محسوس و نامحسوس از وضعیت خانوادگی و معیشتی ایشان تهیه کرده است که برابر مستندات، این فرد مستحق دریافت صد در صد کمک و تامین و پرداخت بدهی است.
مسئولان شهرستان و استان از جمله امام جمعه شهرستان پاتاوه، شهردار، رئیس شورای شهر و مسئول بسیج سازندگی هم به سخت کوشی این مددجوی بدهکار و موفقیتهای وی اذعان داشتند و او را شایسته کمک اعلام کردهاند.
ارسلان حسن پور و محمدرضا معصومی از مدیران صندوق کارآفرین امید استان کهگیلویه و بویر احمد که بخشی از بدهی این مددجو مربوط به صندوق کارآفرین امید است، این مددجو را بانوی خودسرپرست و کارآفرین موفق استان یاد کرده که دارای عملکرد مطلوبی بوده است که به علت تورم بالا و عدم اجرای تعهدات طرفین معامله اقساط وجوه دریافتی را به طور کامل پرداخت نکرده است.
محمد آبدار، شهردار شهرستان پاتاوه هم درباره این مددجو گفته است که وی در سالهای گذشته به عنوان خیر و بانویی نیکوکار، با اهدای زمین برای ایجاد خیابان در مسیر مدرسه و مرکز درمانی شهرستان همراهی و همکاری داشته است.
شواهد گواهی میدهد که بانوی کارآفرین خودسرپرست در پاتاوه نیاز به یاری دارد. او میتواند دوباره از نو بسازد و اگر حمایت شود، زمینه احیای مجدد و فعالیتهای کارگاه کوچک خود را فراهم کند و با ایجاد رونق کسب و کار و جذب اشتغال در منطقه خود دست تعدادی از اهالی را هم بگیرد.
به گزارش ایرنا، اکنون ٣٠٠ زن ایرانی به دلیل بدهی مالی در زندانهای کشور تحمل حبس میکنند. مدیریت نکردن صندوقهای خانگی، عدم فروش البسه تولیدی در کارگاههای خیاطی و موضوع ضمانت از همکاران، بستگان و دوستان از جمله عناوینی است که زنان این سرزمین به دنبال آن روانه حبس شده و برخی از آنان به علت سنگین بودن میزان بدهی و عدم پشتوانه مالی ماهها در بند باقی میمانند.
نیکوکاران و خیران برای کمک به این بانوی مددجو میتوانند از طریق سایت www.ipro.ir یا مراجعه به ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زنانیان نیازمند به نشانی تهران- خیابان آیت اله طالقانی- خیابان استاد نجات الهی- کوچه دوم پلاک هشت و تماس با با شماره تلفن ۸۸۹۱۶۰۱۲ اطلاعات تکمیلی به دست آورند.
ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زنانیان نیازمندبه عنوان یک موسسه مردم نهاد با هدف کمک به آزادسازی زندانیانی که به دلیل عدم توانایی در پرداخت دین (حق الناس) در جرایم غیر عمد مانند بدهی دیه ناشی از سوانح رانندگی و حوادث کارگاهی، محکومیتهای مالی نظیر صدور چکهای غیرکلاهبرداری، مهریه معقول و نفقه در زندان ها محبوس هستند؛ در سال ۱۳۶۹ بنا نهاده شد و در ۲۹ سال خدمت خود تاکنون توانسته است با کمک خیران، بیش از ۱۲۰ هزار زندانی را آزاد و به آغوش خانواده بازگرداند.
نظر شما